Vilkår og betingelser


Dsignerportalen er et online mødested, hvor kunst og design elskere kommer til at møde kunsthåndværkeren og købe produkter direkte fra dem.


Dsignerportalen letter kun kontakten mellem dig og sælgeren og er derfor ikke en del i købs- og salgsaftalen mellem de to af dig.


Dsignerportalen står til tjeneste på vegne af:


Dsignerportalen IVS

CVR: 39768895

Prins Christians Gade 1. 1 Tv,

8900 Randers 

Danmark.


Accept af vilkår og betingelser


Når du bruger Dsignerportalen, accepterer du følgende vilkår og betingelser.


Brug af Dsignerportalen


Det er gratis for dig at bruge og oprette en profil på dsignerportalen.dk


Din brug af Dsignerportalen skal ske i overensstemmelse med god internet skik. Det betyder blandt andet, at du ikke har lov til at nedlægge, fornærme eller latterliggøre andre eller den kunst/design, der er afbildet på Dsignerportalen. Ligeledes må du ikke uploade eller henvise til ulovligt og / eller offensivt indhold. Dsignerportalen forbeholder sig ret til selvstændigt at afgøre, om din adfærd er i overensstemmelse med god internet skik.


Hvis Dsignerportalen finder din adfærd i strid med god internettet, forbeholder Dsignerportalen sig ret til at redigere eller slette dine kommentarer og indhold sammen med retten til i sidste ende at opsige/slette din konto.


Dsignerportalen er til enhver tid bemyndiget til at opsige din profil.


Dsignerportalen er til enhver tid bemyndiget til at redigere alt indhold på dsignerportalen.dk


Din information


Når du opretter en profil på Dsignerportalen, forpligter du dig til at give korrekt og faktisk information. Oplysninger må ikke være vildledende.


Personlig data


Dsignerportalen forbeholder sig ret til at dele dine data med andre under følgende omstændigheder:


Når du køber et produkt, får sælgeren adgang til de data (adresse, e-mail, telefonnummer), der er synlig for dig under ordreprocessen.


Når du opretter din profil på Dsignerportalen, vil nogle af de personlige oplysninger, du indtaster, indgå i din offentlige profil.


Vi tillader brugere at dele billeder fra hjemmesiden på f.eks. sociale medier og blogs, men vi opfordrer alle til at linke og henvise til

Dsignerportalen, og altid kreditere kunsthåndværkeren. Det er ikke bare høfligt, det er en væsentlig betingelse for brugen af vores hjemmeside.—————-


Forsendelse


Når du køber et produkt, er sælgeren forpligtet til at levere varen.

Dsignerportalen anbefaler, at du (som sælger) sørger for at varen er forsikret under forsendelsen. I den usandsynlige situation, at kunden modtager et kunstværk eller andet, der blev beskadiget under rejsen, er sælgeren forpligtet til at tilbagebetale til kunden. Og i så fald er køberen forpligtet til at inspicere og dokumentere skaderne og sende al dokumentation til sælger.


Returnerings politik


Afkast af et produkt skal aftales mellem køber og sælger, f.eks. via chat, e-mail eller telefon. dsignerportalen er ikke forpligtet til at tage ansvar i tilfælde af afkast.


Nyhedsbrev


Når du opretter en profil på dsignerportalen.dk, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra dsignerportalen.


Nyhedsbrevet indeholder primært nyheder i forbindelse med dsignerportalen-tjenester, nye funktioner, arrangementer og relevant information, såsom opdateringer, glemt adgangskode- og ordreinformation i forbindelse med din profil. Desuden kan e-mails indeholde annoncer og tilbud fra tredjepart. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve, kan du annullere dem i bunden af ??et nyhedsbrev.


Intellektuel ejendom


Produkter vist på Dsignerportalen er beskyttet af ophavsret og kan beskyttes af andre rettigheder, som varemærker eller designrettigheder.


Du accepterer ikke at krænke disse rettigheder, og at du er blevet gjort opmærksom på disse rettigheder.


Ansvarsfraskrivelse


Brug af Dsignerportalen er på egen risiko. Du kan ikke gøre krav på Dsignerportalen som følge af direkte eller indirekte tab, og Dsignerportalen forbeholder sig ret til at afstå fra ethvert ansvar i overensstemmelse med gældende lovgivning.


Du skal være særlig opmærksom på, at du ikke kan stille dsignerportalen til ansvar, hvis følgende omstændigheder er og som sådan kan yderligere forhold være lige så relevante:


-Hvis sælgerens identitet ikke er korrekt.


-Hvis Dsignerportalen er hacket og dine personoplysninger spredes som følge heraf.


-Hvis et køb foretaget på Dsignerportalen ikke opfylder forventningerne.


-Hvis et produkt er beskadiget eller tabt under transporten, eller sælgeren ikke sender produktet, på trods af at have informeret andet.


-Hvis sælgeren alligevel ikke kan sælge produktet/kunstværket, og du som følge heraf taber.


-Hvis du returnerer et produk6, men ikke modtager en refusion.


-Hvis Dsignerportalen skildrer kunst, som du føler er i modstrid med dig.


Ændringer i vilkår og betingelser


Disse vilkår og betingelser kan ændres uden varsel eller advarsel.


Ved at bruge Dsignerportalen accepterer du, at din brug er i overensstemmelse med de seneste vilkår og betingelser, som du måtte finde på Dsignerportalen.


Hvis der sker ændringer i henhold til de vilkår og betingelser, som du ikke accepterer, er du forpligtet til at afstå fra at bruge Dsignerportalen fra datoen for ændringerne.


Før du anvender Dsignerportalen, er det til enhver tid dit ansvar at holde sig ajour med vilkårene og betingelserne for Dsignerportalen for at sikre dig, at du accepterer dem.


Valg af lov og mødested


Enhver tvist mellem dig og Dsignerportalen, der kommer fra din brug af Dsignerportalen, skal afgøres af dansk lov ved retten i København, Danmark.


ANMELD EN SHOP


Ser/oplever du noget mistænkeligt ved en sælger/shop

Det kunne være en af nedenstående

Kopivarer, retail, plagiat, lovovertrædelser, forsendelses problemer, snyd med produkter, osv.


Skriv os en mail på:


Klik linket


anmeld@dsignerportalen.dk
KØBS/ OG BETALINGSBETINGELSER

Følgende Købs- og betalingsbetingelser er altid gældende når du handler på www.dsignerportalen.dk samt alle webshops associeret med og på portalen.Generelle oplysninger


Juridisk navn: Dsignerportalen.dk

Virksomhedsform: ApS

CVR-nr:

Adresse:. Prins Christians Gade 1, 1tv.

Postnr:. 8900 Randers

E-mailadresse info@dsignerportalen.dk

Telefonnummer +45 30136607

Etableringsår 2018


Priser


Alle de viste priser på www.dsignerportalen.dk og dertilhørende, selvstændige webshops vises inkl. moms. De indeholder ikke kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer eller fragt.

Disse vil dog altid blive oplyst i sit fulde inden afslutningen af købet. Alle beløb vist på dsignerportalen er i enten DKK eller EUR.


Betaling


Dsignerportalen.dk og dertilhørende selvstændige webshops, modtager betaling med VISA-Dankort, VISA-Electron, Mastercard & Maestro


Levering


Den enkelte webshop forsøger altid at sende din ordre hurtigst muligt (indenfor 72 timer med mindre andet er beskrevet)

Alle varer sendes med den ønskede afsender, som er valgt efter eget ønske, ud fra de valgmuligheder du bliver givet i hver enkelt shop. Hvis ikke du er hjemme når din bestilling bliver leveret, kan denne afhentes på dit lokale posthus / pakkeboks efterfølgende.


dsignerportalen.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos post udbydere.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, bedes du fremsende dokumentation på et evt. Køb, derefter vil vi kontakte både post udbyderen men også den shop, købet er blevet lavet i og se om vi ikke kan få problemet løst. Hvis ikke varen alligevel dukker op, har du mulighed for at klage til os på klage@dsignerportalen.dkLevering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af vores post udbyderes målsætning om dag-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare adskillige dage.

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer. Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.Faktura


Der vedlægges altid en faktura til din bestilling ELLER denne, bliver sendt til den oplyste e-mail adresse, udstedt af køberen. Fakturaen bør du gemme i tilfælde af reklamation.

Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af fakturaen pr. e-mail, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@dsignerportalen.dkFuld returret


www.dsignerportalen.dk og dertilhørende, selvstændige webshops yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet har du 14 dage efter den dag, du modtog dine varer til at returnere varen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Varer der returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage, gerne skrevet på en kopi af faktura. Yderligere bedes du oplyse dit registreringsnummer og kontonummer, så vil beløbet blive tilbageført dertil hurtigst muligt.