Persondatapolitik.


Persondataloven


Når du handler på dsignerportalen.dk indsamler dsignerportalen IvS dine personoplysninger. Dette sker når du godkender vores handelsbetingelser.

 

Dsignerportalen IvS indsamler nedenstående oplysninger om dig:


 

Registreringen af dine personoplysninger hos dsignerportalen. Foregår med det eneste formål, at kunne levere den/de varer du har bestilt hos forhandlerne.


Dine personoplysninger registreres og opbevares hos dsignerportalen.dk i 5 år. Efter 5 år slettes dine oplysninger.

 

Indsamling af dine personoplysninger på dsignerportalen.dk sker altid kun ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Du er således informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Det bruger vi dine oplysninger til.

Dine personoplysninger bruger vi til at behandle og sende dit køb på dsignerportalen.dk

Hvis du har givet samtykke til, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev bruger vi også dine oplysninger i forbindelse med markedsføring og konkurrencer.

 

I nogle tilfælde kan vi også benytte dine oplysninger til efterforskning ved mistanke om svindel.

Vi deler dine oplysninger med disse samarbejdspartnere.

Som kunde hos dsignerportalen, deler vi dine oplysninger med forhandlerne, så de kan behandle og sende din ordre til dig.

 

I forbindelse med forsendelse, levering og information om levering af dine varer, deler vi dine oplysninger med eksterne distributører. Oplysningerne kan deles via mail eller sms.

 

Den dataansvarlige hos dsignerportalen IvS er Christian Christensen 

T: 40586867

M: christian@dsignerportalen.dk


Dine kundeoplysninger opbevares og transmitteres IKKE-krypteret.

 

Ingen former for personfølsomme oplysninger indsamles.

 

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af dine oplysninger, når du er registreret på dsignerportalen. Ligeledes har du også ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Persondataloven foreskriver disse rettigheder. Har du ønske om indsigt eller ønsker du at gøre indsigelse kan du henvende dig til dsignerportalens mail på: info@dsignerportalen.dk



Cookies


På dsignerportalen.dk og dertilhørende, selvstændige webshops, anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.


Logstatistik


Vi bruger en logstatistik på dsignerportalen.dk samt dertilhørende, selvstændige webshops hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere


Bilæggelse af strid


Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse til dsignerportalen.dk

Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage til: anmeld@dsignerportalen.dk, så kigger vi på det. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail til nedenstående:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk


Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.