Forhandlerbetingelser


Generelt til dig som forhandler/sælger på portalen

- Dsignerportalen er en platform der formidler salg af varer.

- Forhandler er selv ansvarlig for, at produkter og/eller serviceydelser lever op til myndighedernes krav og bestemmelser.

- Forhandler er indforstået med, at 20% af produktets pris, går til dsignerportalen, som kommission.

- Forhandler forpligter sig til at sætte de anmeldte produkter og/eller serviceydelser til salg som fremgår af forhandleraftalen.

- Dsignerportalen påtager sig intet ansvar for tab, bortkomst eller skade på forhandlers effekter. Forhandler er selv ansvarlig for at tegne relevante forsikringer, inkl. men ikke begrænset til, produktansvarsforsikring, erhvervsforsikring mv.

- Der må ikke sælges produkter og/eller serviceydelser eller reklameres for firmaer, som ikke er en del af din webshop på www.dsignerportalen.dk

- Dsignerportalen IVS giver ikke eneret til forhandlere, på at præsentere bestemte produkter og/eller serviceydelser.

- Forhandler er ansvarlig for oprettelse, vedligeholdelse og opdatering af egen shop på dsignerportalen.dk.

- Vær opmærksom på at forhandler varetager dele af kundeservice af solgte varer.

- Ordrer skal afsendes når du (ACCEPTERER ORDREN) i din ordre indbakke (weekend og helligdage medregnes ikke)

- Ordrer der ikke er afsendt indenfor 24 timer fra accept, givet til kunden, vil blive annulleret uden yderligere varsel. Har du ikke mulighed for at sende varer afsted pga. Ferie, bedes du vente med at "acceptere" ordren, til du er hjemme igen, evt. skrive i din "status boks" at du er på ferie i den gældende periode.

- Forhandler er forpligtet til at overholde lovkrav og alle andre myndighedskrav samt dsignerportalen IVS’ mundtlige eller skriftlige forskrifter. Efterleves dette ikke, er dsignerportalen berettiget til at fjerne de pågældende varer og/eller lukke shoppen med det samme.

- Forhandler er indforstået med, at betalingen sker 14 dage efter accept af ordrebanmodning. 

Returvarer og returpolitik

Som forhandler dækker du som forhandler selv alle dine omkostninger. Det gælder også til returvarer i henhold til gældende lovgivning, herunder 14 dages fortrydelsesret.

på dsignerportalen.dk forløber et betalingsforløb sig sådan:

1: En kunde køber en vare

2: NETS sørger for at kontrollere kort og hæve penge på kundens konto (Når forhandler har accepteret købet). Det betyder derfor også, at dsignerportalen betaler alle gebyrer på samtlige ordrer/transaktioner, lavet på portalen. Herved sparer vi dig gebyrerne.

3: Dsignerportalen holder pengene tilbage i 14 dage, hvorefter vi sender dem til din konto. (dette er blot en sikkerhedsforanstaltning imod forsøg på kortsnyd mm.

Forpligtelser

Dsignerportalen leverer:

Forhandler forpligter sig til at:

  • Afgive 20% kommission

  • afsende købte varer efter købet er “accepteret”

  • Løbende ajourføre egen shop med varer og priser mm.

  • Overholdelse af ovenstående